cursus 6 HR Place to Bee 578In januari 2023 is er weer een Basiscursus Imkeren gepland! 
De Basiscursus Imkeren 2023 start op zondag 8 januari 2023.
De nieuwe cursisten staan te trappelen. Eerst een portie theorie en vanaf april de praktijklessen. Alles is weer te doen op landgoed de Grote Beek in Eindhoven.

De cursus lijkt veel op de cursus van het jaar 2022. Deze cursus staat hieronder beschreven. 

Basis Cursus Imkeren 2022

Na de nodige aan- en afmeldingen is op zondag 16 januari 2022 de Basis Cursus Imkeren 2022 van onze vereniging gestart. Tijdens de eerste les hebben de cursisten en de BIJenleraar zich in het kort voorgesteld en is de 1e les daadwerkelijk begonnen. Totaal 15 cursisten doen dit keer mee. Het zijn 6 dames en 9 heren, met een gemiddelde leeftijd van 46,47 jaar jong.

De cursus bestaat uit 7 lessen theorie op de zondagochtend en daarna een theorie examen.
Afhankelijk van het weer en de temperatuur starten in april de praktijklessen in de grote BIJenstal van onze vereniging op het landgoed van de Grote Beek.
Ook deze lessen zijn in principe op de zondagochtend, maar dit kan aangepast worden, afhankelijk van de BIJenagenda, dus van de natuur. Duidelijk een andere agenda dan wij mensen hanteren.
Hopelijk krijgen we geen corona problemen c.q. regels, zoals de afgelopen twee jaren en wordt het een gezellige en vooral leerzame cursus.
De uitreiking van de diploma’s is tijdens het Vanstreek Festival.

Voor nadere informatie kunt u onze docent Wil Brans een e-mail sturen middels het contactformulier dat u kunt vinden op onze website. 

cursus 3 HR Place to Bee 544Cursus 2 HR Place to Bee 534Cursus 1 HR Place to Bee 517cursus 4 HR Place to Bee 570cursus 6 HR Place to Bee 578cursus 5 HR Place to Bee 573