VanStreek festival 2019 lavendelDoen in het Groen

Zondag 22 september tussen 11.00 en 16.00 uur

Noteert u alvast deze datum? U bent van harte welkom!

Onder het motto ‘DOEN IN HET GROEN’ organiseren cliënten, vrijwilligers en medewerkers van GGz Eindhoven de derde editie van dit ‘buitengewone’ evenement. Een evenement dat gericht is op activiteiten in de natuur voor gezinnen met kinderen tot en met 14 jaar.

Wat kun je verwachten?

Op het prachtige Landgoed De Grote Beek worden vele smakelijke en vermakelijke activiteiten voor een breed publiek geboden. Kinderen kunnen zich vermaken met het bouwen van een hut, het versieren van poffertjes, schminken, tokkelen, muziek maken, imkeren en meer. Benieuwd naar de rest van het landgoed? Stap in de trekkertram en ontdek! Er zijn dieren om te knuffelen of je kunt een mooi kunstwerk kleien. Daarnaast kun je bijzonder ijs proeven van Intelligentia ICE, kunnen ouders luisteren naar ‘vanstreek ervaringsverhalen’ en de kids kunnen naar voorleessessies van Toen en Hier Eindhoven. Wil je liever even niets doen in het groen en een lekker kopje koffie drinken dan verwennen de deelnemers van Caffeine Dealers je met hun eigen gebrande en gezette koffie.

Ook wij als imkers zijn op deze dag aanwezig en kunnen u vanalles laten zien van en vertellen over bijen en honing. U kunt op deze dag ook honing kopen bij ons.

Adres: Dr. Poletlaan 69, 5626 NC Eindhoven
Meer informatie: Klik HIER om naar de website van de GGzE te gaan.