Rabo 2020Place To Bee heeft in oktober 2021 weer meegedaan aan de Rabo ClubSupport actie. De actie heeft een bedrag van € 412,25 opgeleverd voor onze vereniging. Waar we super blij mee zijn! Iedereen hartelijk dank!

Ons bestedingsdoel is:

Het maken van een spreekbeurt-pakket voor leerlingen die op de basisschool een spreekbeurt over Bijen willen houden. De leerling kan bij Place To Bee materiaal lenen om als een echte imker voor de klas te vertellen over de honingbij. Hij/zij krijgt dan een bijenkast mee met foto’s van een volk in die kast, imkermateriaal, bijenkorf, honing om te proeven, folders, bloemenzaadjes, kortom alles wat nodig is om een dikke positieve duim van de groep te krijgen! 

Rabo school pakket

Wie zijn wij?
De imkersvereniging Place To Bee heeft bijenkasten staan op het prachtige Landgoed de Grote Beek. De vereniging heeft als doel het bevorderen van de biodiversiteit in het algemeen en het beheren van de bijenteelt in het bijzonder. De vereniging voert haar activiteiten uit op het landgoed en betrekt bij haar activiteiten cliënten, ex-cliënten en vrijwilligers van GGzE.
Jaarlijks start er een NBV-Basiscursus imkeren.

Van 4 tot 25 oktober 2021 kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging. Hoe meer stemmen dat we krijgen, des te meer pakketten we kunnen maken. Dus zegt het voort en stimuleer kinderen om dat pakket te komen halen. Als je ons je stem gunt zoek dan op Place To Bee of op imkervereniging in natuur en milieu en stem. Als je op bijenhouders zoekt dan komen wel meer mogelijkheden naar boven maar er is maar 1 Place To Bee!!
Ook dit jaar is jouw stem op Place To Bee weer geld waard!

Stem je ook op ons? Kijk op: Rabobank.nl/clubsupport

Hoe werkt de clubkascampagne " Rabo ClubSupport"?

Bij deze campagne maakt de Rabobank onderscheid tussen twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichtingen die meedoen aan de campagne en anderzijds hun ruim 22.000 leden die mogen stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. De Rabobank stelt hiervoor een bedrag van € 225.000,- beschikbaar wat de leden van Rabobank mogen verdelen over de deelnemende clubs.

Bent u lid van Rabobank Regio Eindhoven?
Dan valt er in september een stemkaart met unieke code op de deurmat. Hiermee kunt u dan stemmen op uw favoriete clubs. Als lid mag u totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert voor de club!