RABO ClubSupport Adv a5 Staand 2 05Place To Bee doet dit jaar mee aan Rabo ClubSupport

Uw stem is geld waard!
Stemt u ook op ons?
Kijk op: Rabobank.nl/clubsupport

De stemperiode loopt van 27 september tot en met 12 oktober 2019.

Ons bestedingsdoel:

Een actief educatie aanbod ontwikkelen voor basisscholen in Eindhoven.
Educatief; voorlichting op school over het wel en wee en het nut van de honingbij en andere zoemers afgestemd op leeftijdsgroep.
Actief; bezoek aan de bijenstallen op het landgoed gecombineerd met een natuurwandeling. Algemeen; Leerzaam, bewustwording en we dragen een steentje bij aan het destigmatiseren van psychiatrische cliënten en het landgoed De Grote Beek.

Hoe werkt de clubkascampagne " Rabo ClubSupport"?

Bij deze campagne maakt de Rabobank onderscheid tussen twee partijen. Enerzijds de verenigingen en stichtingen die meedoen aan de campagne en anderzijds hun ruim 22.000 leden die mogen stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. De Rabobank stelt hiervoor een bedrag van € 225.000,- beschikbaar wat de leden van Rabobank mogen verdelen over de deelnemende clubs.

Bent u lid van Rabobank Dommelstreek?
Dan valt er in september een stemkaart met unieke code op de deurmat. Hiermee kunt u dan stemmen op uw favoriete clubs. Als lid mag u totaal vijf stemmen uitbrengen, waarbij maximaal 2 stemmen per club. Hoe meer stemmen een vereniging of stichting krijgt, hoe meer geld dit oplevert voor de club!