VanStreek 2023

Ruim 3000 bezoekers bezochten het Vanstreek Festival afgelopen zondag ,10 september 2023! Het was een groot succes! Met hulp van cliƫnten, vrijwilligers, collega's en lokale organisaties is er een prachtige zesde editie georganiseerd op een mooie, zeer warme, zonnige dag.

Ook dit jaar waren er veel activiteiten op allerlei gebied voor jong en oud. Onze vereniging Place To Bee was ook op het festival aanwezig om belangstellenden te vertellen over de bijen en honing. En rond 12.00uur werden diploma's uitgereikt aan alle cursisten die dit jaar geslaagd zijn.

Vele zweetdruppels zijn er gevallen en veel zonnebrand is gesmeerd maar het was een topfestival!

VanStreek 2023 2 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zondag 10 september 2023 tussen 11.00 en 16.00 uur wordt het VanStreek Festival gehouden op locatie Boerderij De Haen/Caffeine Dealers, Dr. Poletlaan 21/23 op Landgoed De Grote Beek. Ook onze vereniging Place To Bee zal met een stand hierbij aanwezig zijn.
Het thema van dit jaar is: "BELEEF EN BEWONDER!"
Het Vanstreek Festival is een gezellige dag voor gezinnen om kennis te maken met al het moois dat Landgoed De Grote Beek te bieden heeft. Onder het genot van een hapje, een drankje, goede muziek, interactief theater, diverse activiteiten en kraampjes worden alle bijzondere initiatieven van GGzE vertegenwoordigd. In samenwerking met cliƫnten en vrijwilligers wordt er een beestachtig goed evenement neergezet. Kortom: dit wil je niet missen!

Tijdens dit festival zullen de cursisten van de basiscursussen Imkeren 2023 die geslaagd zijn, rond 12.00uur hun diploma ontvangen.

Voor meer en actuele informatie klik HIER