VanStreek 2023

Het Vanstreek Festival 2024, met als thema: " Beleef en Bewonder", vindt plaats op zondag 15 september van 11.00 tot 16.00 uur.
Dit jaar bij De Tuin op Dr. Poletlaan 69, Landgoed De Grote Beek.

Het is een gratis en alcoholvrij festival gericht op gezinnen met kinderen. U kunt kennis maken met al het moois dat Landgoed De Grote Beek te bieden heeft. Onder het genot van een hapje, een drankje, goede muziek, interactief theater, diverse activiteiten en kraampjes worden alle bijzondere initiatieven van GGzE vertegenwoordigd. In samenwerking met cliƫnten en vrijwilligers wordt er een prachtig goed evenement neergezet. Kortom: dit wilt u niet missen!

Onze vereniging Place To Bee zal ook op het festival aanwezig zijn om belangstellenden te vertellen over de bijen en honing. En rond 12.00uur worden traditioneel de diploma's uitgereikt aan alle cursisten die dit jaar geslaagd zijn.

Voor meer en actuele informatie klik HIER

Graag tot zondag 15 september!

-----------------------------

2023:
In 2023 bezochten ruim 3000 bezoekers het Vanstreek Festival op zondag10 september. Het was een groot succes! Met hulp van cliƫnten, vrijwilligers, collega's en lokale organisaties is er een prachtige zesde editie georganiseerd op een mooie, zeer warme, zonnige dag.

Er waren veel activiteiten op allerlei gebied voor jong en oud. Onze vereniging Place To Bee was ook op het festival aanwezig om belangstellenden te vertellen over de bijen en honing. En rond 12.00uur werden diploma's uitgereikt aan alle cursisten die dit jaar geslaagd zijn. Vele zweetdruppels zijn er gevallen en veel zonnebrand is gesmeerd maar het was een topfestival!

VanStreek 2023 2